Kartınızla Görüşme Yapabilmek İçin Lütfen Yükleme Yapınız

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla başlayan sistemle birlikte faturasız hat abonelerinin aktif abonelik uygulamasında da değişiklik yaşandı. 
Daha önce 100 kontör (20 TL) yüklendiğinde aktif abonelik dönemi 3 ay boyunca sürüyordu. Bu da az konuşan abonelerin 3 ayda en az bir kez 100 kontör girişi yapması anlamına geliyordu. Yeni sistem ise 5 TL yüklenmesi veya transfer edilmesi durumunda aktif aboneliğin 3 ay sürmesini sağlıyor.

Keşke 2010'da daha sık gazete okusaymışım. Belki böylece 5 TL yükleyen abonenin hattı 3 ay kapanmayacak veya 3 Ayda Bir 100 Kontör Yükleme Derdi Sona Eriyor gibi haberleri gözden kaçırmazdım.

Bu bilgiyi henüz doğrulayamıyorum çünkü Turkcell'in sitesinde bir bilgi bulamadım bununla ilgili. Bulan, gören varsa belirtsin lütfen. Üç ay sonra 5 TL yükleyerek emin olacağım durumdan, daha iyi bir yol bulamazsam.

Şu an cebimden çok hattımda para var bu saçma sistem yüzünden. Umarım üç ay sonra bir sürprizle karşılaşmam. Yukarıdaki alıntıdan anladığım kadarıyla başka bir hattan TL transferi de yeterli olacak. Göreceğiz.

Yorumlar

  1. Bendedaha 900 dkika mi vardi daha gorusmem bitmedigi halde bugun arama yapildiginda onu arayamadim halbuki hattim daha doluydu

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sen de yaz yaz yaz buraya yaz bütün sözlerini

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h