The 411

Aslında kız grupları (girlband) hakkında genel bir yazı içinde geçmesi yeterli bir grup The 411 de, diğer pek çok benzeri gibi. Ama madem henüz böyle bir yazı yazamıyorum ilerisi için az da olsa bir kaynak oluşturayım.

The 411, 2003'ün sonlarına doğru kurulmuş olan, dört üyeli, bir İngiliz kadın R&B grubu. Gruptan benim yeni haberim oldu, grup üyelerinden Carolyn Owlett'in Sexy Girls Have It Easy belgeselimsisini izledikten sonra.

Grup ismini Mary J. Blige'nin What's the 411? isimli albümünden / şarkısından almış. Grup 2007'de Sunshyne ismini alarak bazı değişikliklere uğramış. Bu değişimden bir süre önce gruptan ayrılan Suzie Furlonger yerine iki yeni üye katılmış. Neden sonra grup tekrar eski ismine dönmüş ve grupa yeni katılan iki üye gruptan ayrılarak sadece ilk üyelerden oluşan üç kişilik bir grup halini almış.

2008'de ise grubun üyelerinden Tisha Martin grubun tekrar bölündüğünü ama arkadaş olarak kalmaya devam edeceklerini duyurmuş Myspace üzerinden. Bu arada grup üyelerinin Tanya Boniface'in ismini anmamışız, ayıp olmasın kendisine :)

Grubun öne çıkan birkaç parçasıyla bu yüzeyselliği aşamayan müzik yazısını sonlandıralım:









Yazıdan sonra göz atacağım birkaç bir şey:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h