Killer Barbies - Have Some Fun



Güzel bir gruba benziyor Killer Barbies, az önce başka bir şarkıya bakarken şans eseri Have Some Fun'larını gördüm YouTube'de, döngüye aldım, on - on beş tekrardayım, giderek de artıyor. Diğer bir kaç şarkılarına da göz attım, onlarda güzel ve eğlenceliye benziyor.

Haklarında Türkçe bir şeyler yazmıyormuş. Wikipedia'dan bir şeyler yazalım da en azından bir başlangıç olsun:

The Killer Barbies, bir İspanyol punk grubudur. Öndeki isim şarkıları söyleyen ve gitar çalan Silvia Superstar'dır. İspanya'da bağımsız plak şirketi Toxic Records ile çeşitli başarılar elde ettikten sonra 2000'de Alman plak şirketi Drakkar Records ile uluslararası dağıtıma geçtiler.

Silvia Superstar (Silvia García Pintos) ve Billy King (Antonio Domínguez) tarafından 1994'te kurulan The Killer Barbies'in ilk albümü Dressed to Kiss 1995 yılında çıktı. Bu albümü bir yıl sonra çıkan ...Only for Freaks! izledi. Üçüncü albümleriyse 1998'de kaydedilen Big Muff.

Bu üç başarılı albümden sonra İspanya dışına açılmak için Drakkar Records'a geçtiler. Burada 2000'de çıkardıkları ilk albüm Bad Taste, ilk üç albümlerindeki şarkıların bir seçkisinde oluşuyordu.

...

Yorumlar

Yorum Gönder

sen de yaz yaz yaz buraya yaz bütün sözlerini

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h