Sunshine Rabbits

Bir filmde çalan ve sözlerini de tam yakalayamadığım bir şarkıyı ararken keşfettim Sunshine Rabbits'i, Asassynation şarkılarıyla. Şarkı, vokalin sesi ve grubun müziği çok hoşuma gitti. Grubun dinlediğim diğer şarkılarında da aynı tadı alınca gruptan size de bahsetmeye karar verdim. Müziğin sesini kısın, amatör müzik yazarınız yayında :)

Görüntü MARGIT MUSIC internet sitesinden alınmıştır. Daha büyük hali burada yer almaktadır.

Gruba dair ne yazık ki 2012 - 2013'ten sonrasına ait güncel pek bir bilgi yok. Bulabildiklerimden yararlanarak eğlenceli müziklere imza atmış bu grubu hem kendime hem de size tanıtayım.



Grubun adı Türkçeye Neşeli Tavşanlar olarak çevrilebilir ve çıkardıkları sanırım tek albüm olan Aiming for the Flesh de epey serbest bir çeviriyle Et Peşinde olarak Türkçeleştirilebilir. Evet neşeli tavşanlar et peşinde ve tek istedikleri dinleyicilerini dans ettirebilmek.

İsveç kökenli dans müziği grubu Sunshine Rabbits, şu şekilde tarif edilmiş resmi sitelerinde:
Sunshine Rabbits, Michael Jackson'ın ruhuna, Leila K'in canlılığına ve Donna Summer'ın seksi öz güvenine sahip. 
Karşı konulmaz, boogie dostu vuruşlarıyla ve aynı anda hem güldürüp hem de ağlatacak şarkı sözleriyle sizleri mizahın ritim ve bir mesajla buluştuğu elektro pop şarkılarının tüylü dünyasına davet ediyorlar.
Etkileyici canlı gösterileriyle Umeå'daki Ladyfest, Malmoe'daki Skånes Ljudpark ve izleyicilerini coşturdukları sayısız mekanda sahneye çıkmışlar.

Cecilia Nordlund, Lotta Wenglén, Petra Lilja ve Carolina Carlbom isimlerinden oluşan İsveç çıkışlı bu kadın müzik grubunun neler yaptığını görmek için bir şans vermenizi tavsiye eder, müzik sisteminizle aranızdan saygıyla çekilirim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h