ProudScribes Projesi Başladı! 21. Yüzyılın Katipleri Aranıyor

Simplicissimus Book Farm, anadiline hakim profesyonel e-kitap dönüştürücüleri için son projelerinden biri olan ProudScribes.com'u Nisan ayında duyurdu.

Simplicissimus bu projesiyle yüksek kalitede e-kitaplar oluşturulmasını ve mevcut kitaplara muhteşem katiplerin çalışmaları sayesinde bir gelecek verilmesini hedefliyor.

Tıpkı metinlerin ve belgelerin yok olmaması için onları kaydeden geçmişteki katipler gibi 21. yüzyılın katipleri de e-kitaplar üzerinde çalışarak kitaplara bir dijital gelecek verecek ve kitapların dolaşımı için yeni yollar sunacak.

ProudScribes'ta dönüşüm işlemlerinin yürütülmesinde yine Simplicissimus'a ait olan ve yayımlanmaya hazır e-kitaplar üretmeye yarayan ücretsiz ve çevrimiçi araç BackTypo kullanılıyor.

ProudScribes'ta dönüşüm yapacak katiplerin ana diline hakim kişilerden oluşması projeyi ön plana çıkaran temel özelliklerinden biri. ProudScribes'ta en kaliteli sonuçların elde edilmesi için dönüşümün, üzerinde çalışılacak metnin dilini ana dili olarak bilen bir profesyonel tarafından yapılması gerektiği inancı hakim.

Şu anda ProudScribes için bir işe alım kampanyası devam ediyor ve ProudScribes ekibine katılmak için tüm dillerden profesyonel dönüştürücüler aranıyor.

Projenin tanımı, hedefleri ve aranılan profil hakkında daha çok bilgi için ProudScribes.com internet adresi ziyaret edilebilir. Bu profile uygun olduğunuzu düşünüyorsanız site üzerinden doğrudan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Daha sonra şartları sağlayan tüm adaylarla projeye katılmak için neler gerektiğine dair iletişime geçilecek.

Başvuru formunun bir Türkçe çevirisini de aşağıda bulabilirsiniz:

Muhteşem bir katip olun

ProudScribes'ta tüm diller için işe alım yapıyoruz. Ekibe katılmak ister misiniz?

Özellikle epub ve mobi olmak üzere çeşitli e-kitap biçimlerini bilen uzmanlar arıyoruz. HTML, XHTML ve CSS'nin veya bir resim düzenleme aracının iyi derecede bilinmesini zorunlu tutmuyoruz, ancak bunlar üzerinde temel beceriler kullanışlı olabilir.

İdeal adayımız, yayımcılık sektöründen özellikle mizanpaj ve üretim konularında deneyimli bir serbest çalışan. (Bu bir gereklilik olmasa da) e-kitap oluşturma ve dönüştürmede deneyimli birini tercih ederiz.

Bir ekip içinde nasıl çalışacağınızı biliyor ve en önemlisi son teslim tarihlerine saygı gösteriyor olmanız çok önemli. İngilizce temel dil becerileri de gerekliliklerdendir.

Bu profile uygun olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen bu formun tüm gerekli alanlarını doldurunuz. Profilinizi değerlendirip kısa bir süre içinde sizi bilgilendireceğiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h