Hacker: "Uğur Işılak'ın Facebook Sayfasının Daha Alasını Yaparım"

Uğur Işılak'ın Facebook sayfasını ele geçiren hacker tartışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

Hacker, "Biz zaten bir kişiye ait olduğunu bilsek o kişiden izin alırız veya hiç hacklemeyiz. Biz bu sayfayı anonim olarak biliyoruz, sadece biz değil yüzlerce, binlerce insanın anonim bildiği gibi anonim biliyoruz. Anonim olduğunu bildiğimiz, halka mal olan bir sayfa olduğunu bildiğimiz, genel bir Facebook sayfası olarak düşündüğümüz için biz bu sayfayı aldık ve üzerinde paylaşımlarda bulunduk." dedi.

Konunun taraflar arasında halledilebileceğini belirten hacker, "Ama gerçekten bir sahibi varsa ve Işılak da bunu ispat ederse, ispat etmesine de gerek yok, yüzde yüz benimdir diyorsa; o zaman oturur konuşuruz, kendi aramızda hallederiz biz taraflar olarak. Bunu çok abartmayı, mahkemelere taşımayı ben çocukça buluyorum. Basitçe bir davranış buluyorum. Biraz daha seviyeye davet ediyorum. Taraflar arasında bir şey olmuşsa bunu polemik malzemesi haline getirmenin de bir hoş davranış olmadığını düşünüyorum. Bıraksınlar, taraflar kendi arasında halletsin bu meseleyi. Öyle bir gün gelir ki; bakarsınız Uğur Işılak, paylaşımlarımızı beğenir, paylaşımlarımızın altına yorum yazar. Bu noktada herkes müsterih olsun." şeklinde konuştu.

Sayfanın alınmasından önce anonim olduğu yönünde araştırma yapıldığına dair de açıklamalarda bulunan hacker, "Bizim ekibimiz, bağlı olduğumuz gruplar, arkadaşlar bununla alakalı araştırma yaptı, 'Sahibi yok gibi sayfanın' dedi, 'Anonim yani biz sahibine ulaşamıyoruz.' Biz de böyle olunca zaten kullandık. Ayrıca bunun bir ispatı da sayfanın hemen hemen her konu hakkında paylaşım yapılmak için kullanılmış olması. Aylardır yıllardır bu kullanılıyor. Eğer gerçekten sahibi bunun olmuş olsaydı, bugüne kadar böyle olmazdı." ifadelerini kullandı.

"DAHA ALASINI YAPAR VE SAYFA OLARAK DA HALKIMIZLA, İNSANIMIZLA PAYLAŞIR YOLUMUZA DEVAM EDERİZ"

Işılak'ın mahkemete gitmesi durumunda kendisi ile bir araya gelip gelmeyeceği konusunda da hacker şunları kaydetti:
"Onlarca, yüzlerce hacker arkadaşımız var. İstediği zaman bizim davetlimiz olsun, oturalım, konuşalım. Derse ki; 'bu benim sayfam kardeşim, paylaşımlar da benim, benden başkasının kullanmasını istemiyorum' eyvallah. Biz otururuz, durdururuz ve daha alasını yapar ve sayfa olarak da halkımızla, insanımızla paylaşır yolumuza devam ederiz. Bizim için Işılak'ın Facebook sayafası da kapanmış olur."

"IŞILAK YILLARIN FACEBOOKÇUSU BELKİ AMA TÜRKİYE'DE KİMSE TANIMIYORDU"

"Şu iki gün içerisinde Işılak'ın Facebook sayfası Türkiye'de Edirne'den Kars'a kadar duyulmuş oldu." diyen hacker şunları kaydetti: "Bundan dolayı bahtiyarım, buna vesile olduğum için bahtiyarım. Bununla beraber Facebook'un adı anıldı. İnternet servis ve teknolojileri tekrar gündeme geldi. Bundan dolayı bahtiyarım. Işılak yılların sanatçısı belki ama Türkiye'de kimse tanımıyordu. Bu vesile ile onun da adı duyulmuş oldu, bundan dolayı bahtiyarım."

Kaynaklar:
Radikal - AKP'nin seçim şarkısını yapan Uğur Işılak'ın Facebook sayfası hacklendi
Türkiye - Uğur Işılak: 'Dombra'nın daha alasını yaparım'

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h