Küçük Mingo'nun Hikayesi - Helen Bannerman

Açıkçası maddi olarak en azından ilk başlarda pek bir geri dönüş beklemiyorum ama hobi olarak da olsa devam ettirip ettiremeyeceğimi görmek açısından ilk birkaç e-kitap benim için önemli. İlk olarak üzerinde çalışmayı ve Türkçeye çevirmeyi düşündüğüm Project Gutenberg'deki resimli çocuk kitaplarından ayda iki e-kitap yayımlayabilirim sanırım.

Küçük Babaji Ormanda'dan sonra yine aynı yazarın pek çok açıdan benzer The Story of Little Black Mingo eserini Türkçe'ye çevirdim. Küçük Mingo'nun Hikayesi'nde önceki hikayede olduğu gibi bir çocuk karakter ve onun kısa bir zaman dilimi içinde başında geçenler merkezde. Bu sefer ailesini kaybetmiş ve birlikte kalmak zorunda kaldığı yaşlı kadından eziyet gören Mingo ile birlikteyiz. Mingo uslu bir kız olmasına ve kendisine verilen tüm işleri yapmasına rağmen yine de zaman zaman dayak yemekten bile kurtulamaz. Mingo bir gün yine ağır bir işi yaparken hayatının akışını değiştirecek tehlikeli bir maceranın içinde bulur kendisini.

Kitabı DRM'siz olarak EPUB biçiminde edinebilirsiniz. Nasıl satın alabileceğinizi öğrenmek için Satın Alma Bilgileri sayfasına bakabilirsiniz.

Kitabı yukarıdaki EPUB simgesine tıklayarak edinebilirsiniz. Kitaba göz attıktan sonra sahip olmaya karar verirseniz ilgili sayfadaki ödeme bilgilerinden yararlanarak tutarını gönderebilirsiniz. Elbette bunu yapmanız için üzerinizde kurabileceğim hiç bir zorlama veya baskı olmayacak olsa da doğru olanı yapmanızı tercih ederim. Kitabın size hitap etmediğini düşünürseniz de bilgisayarınızdan veya e-kitap okuyucunuzdan silmelisiniz. E-kitap 24 saat içinde kendini imha etmeyecek olsa da gerekirse bu işlemin sizin tarafınızdan yapılacağına eminim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h