CircuitBee: Elektroniğin Scribd'i

CircuitBee; internet siteleri, bloglar veya forumlar üzerinde devre şemalarının canlı sürümlerini paylaşmak için bir platform sunan çevrimiçi bir servistir. Gelişmiş yakınlaştırma, çalışma alanı üzerinde kaydırma, devre elemanları için fare üzerine geldiğinde aktifleşen ipuçları CircuitBee'nin ilk göze çarpan özelliklerinden. Sunduğu bu özelliklerle paylaşılan bir resim veya PDF dosyasından daha fazlasını sunduğu şüphesiz.
CircuitBee ücretsiz bir servis ve üye olarak kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Üye olduktan sonra tüm KiCAD (ve ileride Eagle, Fritzing, vb. ile yapılmış) devre şemalarınızı yüklemeye hazırsınız demektir. Yüklenen devre şemaları CircuitBee'e özgü bir dosya biçimine dönüştürülerek projenin sunucularında saklanıyor ve kazandığı gömülebilir nesne yapısıyla kolayca istenen yerlerde paylaşılabiliyor.

CircuitBee'nin geliştiricilerinden Ben Delarre, projenin henüz alfa aşamasında olduğunu ve bu yüzden pek çok yeni özellik ve yararlı aracın ancak yakın zaman içinde projeye kazandırılacağını söylüyor. Eğer devrelerinizi internet üzerinde paylaşmak için farklı yollar arıyorsanız, denemenizde fayda olan bir proje CircuitBee.

Proje günlüğünde CircuitBee hakkındaki güncel gelişmeleri, devreler sayfasında diğer geliştiricilerin tasarımlarını ve aşağıda da CircuitBee üzerinde bulunan bir örnek devre bulabilirsiniz:



Kaynaklar:

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h