KTechLab ile İlgili Üzücü Bir Habar

Guys,

With regret I have to announce the shutdown of the Ktechlab project. I now have other career prospects to follow which preclude the funding of this project. As of September of this year, KTechlab.org and the associated wiki will cease to be funded my myself, and will go off-line. The SF repository will remain on-line, and I hope that someone will take over and re-establish and advance this project. While I cannot remain actively involved in the project, I will be more than willing to help anyone who feels that they can take over the project.

With regrets, and hoping that someone can rescue this project,
Jason
#

Yorumlar

  1. Dürüm olarak ne yazsam; adana mı urfa mı? Şimdi bu espirinin burada tutması zor! Biz de suyu mayalamaktan vazgeçelim o zaman...

    Sevgili Maidis,

    Bu mektbumu yazarken kaç kere bakspace tuşuna bastım bilemezsin! Nereden bilebilirsin ki?! Hele bu gereksiz dürüm yazısının neden yazıldığını ancak tahmin edebilirsin.
    Yine de diyeceğim bir şeyler var. Linux dünyasına göçeli beri bizimle irtibatının kopması için daha çok sebebin oldu. Biz istemezmiyiz özgür yazılım kullanalım ve desteklemiş olalım?! Ama ekmek teknemiz windows tabanlı!
    Bir de Vista lisansımız oldu kaderin bir cilvesi!
    İnan ben de o dünyaya geçmek isterim ama kolay değil! Senden anlayışlı ve şevkatli bir kucaklama diliyorum. Geliştirdiğim yazılımların linux versiyonunu da yapmak için sabırsızlanıyorum! Ama mukatderat! Sabırlı olmalıyız..

    YanıtlaSil
  2. Dürüm yorum aslında aynı şeyler. Sizin patron da emekli olmuş bu arada.

    YanıtlaSil
  3. Proje hala yıkılmadı ayakta
    destek vermek için: http://ktechlab.org/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sen de yaz yaz yaz buraya yaz bütün sözlerini

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h