Gerçek Çizgili Kağıt


Sadece meraktan soracağım, sizin de böyle kendinizin hazırladığı çizgili kağıtlarınız var mı, yoksa hali hazırdakiler size yetiyor mu, yoksa bunların hiçbirine ihtiyacınız olmadan bembeyaz kağıda dümdüz yazma yeteneğine sahip misiniz?

Alttaki kırmızı olan ilkokuldan kalma, üstekinin geçmişi ise daha yakın bir tarihte başlıyor. Şimdilik tatilin tadını çıkarıyorlar. Bu parça da onlar için geliyor: No Stress.

Yorumlar

  1. ilkokulda el yazısıyla mektup yazılacaktı o zaman bende kırmızı pilot kalemle bir tane hazırlamıştım ama alt tarafları yamuk oldugundan yazdıkça üst tarafını kullanmak için arkadaki kağıdı kaydırıyordum (:

    şimdi kim bilir nerede ne haldedir? (:

    YanıtlaSil
  2. İlkokuldayken kaydırmamak için bir de ataç kullanırdım, iki tane, üst köşeye tuttururdum, iz bırakırdı haliyle, düzeltmeye çalışırdım sonra, sonucu değiştirmeyeceğini bilerek.

    Bir de ödünç isterlerdi bazen, çizgili kağıdını alabilir miyim? Kendin hazırla bire insan evladı diyemezdim, verirdim gönülsüzce. Kağıt geri geldiğinde lekeler olurdu, kalemden veya kahve çay gibi içeceklerden.

    Bugüne kadar kullanmamış olanlara kesinlikle tavsiye etmem, insanın yaratıcılığına ket vuruyor, tembelliğini şahlandırıyor, düz yolda yürüyemez hale getiriyor.

    YanıtlaSil
  3. Lütfen bu sayfaya son birkaç aydır günde yaklaşık yirmi kişinin gelmesinin nedenini bu gruba girin biri cevaplayabilir mi?

    Merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. Girişimci bir kişi olsaydım şimdiye kadar çoktan çizgili kağıt satışlarımız başlamıştır deyip, köşeyi dönmüştüm.

    YanıtlaSil
  5. Tam bir başyapıt oldu bu yazı. Günlüğü kapatıp bu yazıyı bıraksam sadece kimse ah demez.

    YanıtlaSil
  6. Yoğun istek üzerine büyük boyutlu halleri:

    http://wstaw.org/m/2012/02/06/cizgili-buyuk00.JPG
    http://wstaw.org/m/2012/02/06/cizgili-buyuk01.JPG

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

sen de yaz yaz yaz buraya yaz bütün sözlerini

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h