Gazete ekleri arasında kaybolmak (23 Temmuz 2006)

Cumhuriyet Strateji: ekin içindeki konulara benim kadar uzak olarak yaşamışsanız, iyi bir başlangıç olabilir.



Star Pazar ekindeki ilk sayfanın altındaki büyük fotoğrafı beğendim ama fotoğrafçısı belirtilmemiş. Fotoğrafta bir insan olması ve fotoğraftaki yeri gerçekten çok şey katmış (Çiftlikteki Tatil)

Pazar Postası’ nda son sayfaya kadar dikkatimi çeken bir yazıya rastlamadım ama son sayfadaki Seral Cumalı’ nın yazısı güzel. Kısaca konusu “Bir salon adamının Amazonlarda yaşadıkları” (Amazonlara Yolculuk – Atilla Sesören)






Bugün Melodi ekinde ilgimi çeken bir yazı yoktu ama 3. sayfadaki fotoğrafların “Ozan Köse” tarafından çekildiğini belirttikleri için teşekkür ediyorum. Son sayfada Buz Devri’ nin bu gece 00.30 da yayınlanacağını söylemiş, tekrar izlenebilir.

Bugün Pazar: “Tükenen Zamanın Simgesi”, zamanın tarihi ve saatinize bakım önerili konulu Seren Ellialtı yazısı, zamanı merak eden bünyeler için güzel.
Son sayfadaki “Prey” tanıtımı dikkatimi çekti ve araştırayım “ruh yürümesi, duvar yürümesi ve ölüm yürümesi” ne demekmiş.

Sabah Günaydın (19 Temmuz muş bu) Emre Aköz’ ün “Kemik yapısını yabana atmayın” başlıklı yazısını fotoğrafla ilişkilendirerek zevkle okuyabilirsiniz.
Son sayfadan
Natalie Portman – Closer ve Goya’s Ghost

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Diğer Dillerde Hoşçakal

Mızıka Tabları Nasıl Okunur

conio.h